Reparationer & Service

Sjöstadens Varv är bland de främsta i Vänerområdet vad gäller rekonditionering och reparationer av båtar. Vi har lång erfarenhet av att hantera gelcoatskador. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Sjöstadens Varv erbjuder full service av din båt. Hos oss kan du få hjälp med:

Service av motorer

ReparationerInstallationer av instrument, bogpropellrar och ankarspel

El- och elektronikinstallationer

Vaxning och polering

Bottenmålning

 

Vinterförvaring hos Sjöstadens Varv

Sjöstadens Varv erbjuder 5000 kvm frostfri vinterförvaring inomhus med inbrotts- och brandlarm. Vi har också 2000 kvm tillgänglig förvaringsyta i kallhall inomhus samt 20 000 kvm inhägnat område utomhus på egen mark och ca 3000 kvm i hamnen. I den frostfria hallen har du tillgång till din båt alla dagar mellan 7.00 – 22.30. Våra hyresgäster har tillgång till pentry, fikarum, toaletter och arbetsbänkar. I den frostfria hallen finns ett antal traverser med lyftkapacitet upp till 50 ton.

Om du står uppställd på vår mark, har du också tillgång till faciliteterna i den frostfria hallen. Sjöstadens Varv kan också erbjuda dig fullservice för din båt.

Har du inte egen vagn, kan du hyra stöttor av oss. Detta gäller enbart i den frostfria hallen och utomhus i hamnen. I kallhallen samt på vårt eget inhägnade område utomhus krävs egen vagn/kärra, då det inte finns några lyftanordningar där.

Vi erbjuder även vinterförvaring för din husvagn och husbil på vår egen mark utomhus. Priserna är inklusive moms och beräknas per kvm. För att få fram kvadratmeterytan för ett ekipage, beräknas detta enligt följande:

Ekipagets totala bredd + 0,5 meter. Detta multipliceras med ekipagets totala längd = kvm-ytan.

Kontrakt upprättas för vinterförvaring och gäller tills endera parten säger upp detta. Pris vid förfrågan.